// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Svinekoteletter er det ikke ofte jeg har, men når man er så heldig å komme til duk og dekket bord, så smaker det perfekt.
Svinekotelettene ble steikt i pannen med knust pepper og salt.
Servert med brokkoli, gulrot og snittbønner og med skyen etter å ha kokt ut pannen.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
Tusen takk for nok et fint mattips!
Jeg var ikke så glad i svinekoteletter før, men har en sønn som liker det godt…så etter å ha laget det så mange ganger til han…så har jeg lært meg å like det selv også 🙂
🙂 Svinekjøtt er heller ikke min favorittmat, men forandring fryder 🙂