Biff med kryddersmør

Forandring fryder og da ble det kryddersmør på biffen.

2-3 personer

100 g setersmør

2 oliven (Greske oliven med stein er aller best)

1 fedd hvitløk

1 tørket tomat

1 ts gressløk eller vårløk

1 knivspiss salt

1 knivspiss pepper

Ha smøret i romtemperatur noen timer før kryddersmøret skal lages, da blir det lettere å blande.

Finhakk oliven og tomaten og ha det i smøret sammen med gressløk/vårløk (bruker man fersk gressløk/vårløk så må den hakkes i små biter), salt og pepper. Bland det godt sammen så alt blir godt fordelt. Ha plastfolie og legg det ferdig blandede kryddersmøret inn i og rull det sammen som en pølse (dette er egentlig kun for det estetiske, derfor kan man droppe det).

Ha det i kjøleskapet og la det bli hardt. Skjær det i biter og legg det opp på biffen når den serveres. (denne oppskriften fant jeg på Mat Prat).



 

For tips om steiking av biff se : http://morsmiddag.blogg.no/1298745768_hvordan_steike_biff.html

 



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits