Biff med kryddersmør

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Forandring fryder og da ble det kryddersmør på biffen.

2-3 personer

100 g setersmør

2 oliven (Greske oliven med stein er aller best)

1 fedd hvitløk

1 tørket tomat

1 ts gressløk eller vårløk

1 knivspiss salt

1 knivspiss pepper

Ha smøret i romtemperatur noen timer før kryddersmøret skal lages, da blir det lettere å blande.

Finhakk oliven og tomaten og ha det i smøret sammen med gressløk/vårløk (bruker man fersk gressløk/vårløk så må den hakkes i små biter), salt og pepper. Bland det godt sammen så alt blir godt fordelt. Ha plastfolie og legg det ferdig blandede kryddersmøret inn i og rull det sammen som en pølse (dette er egentlig kun for det estetiske, derfor kan man droppe det).

Ha det i kjøleskapet og la det bli hardt. Skjær det i biter og legg det opp på biffen når den serveres. (denne oppskriften fant jeg på Mat Prat).

 

For tips om steiking av biff se : http://morsmiddag.blogg.no/1298745768_hvordan_steike_biff.html

 

 

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg