Hvitløks og chilimarinerte Scampi

 

Hvitløks og chilimarinerte Scampi

Datteren min hadde bursdag i går og siden hun var ute og spiste med venner fikk hun yndlingsmaten i dag.


Helene og min datter Miriam

 

1 pose med scampi

4-5 fedd hvitløk som en knuser eller findeler

½-1 chili som findeles

3 ss olje

Ta frosne scampi i en brødpose sammen med olje, hvitløk og chili og legg de i en skål natten over. Det kan være lurt å snu litt på posen av og til.

Jeg hadde wokkede grønnsaker og ris til.

Grønnsaker: sukkererter, squash, rød paprika, vårløk og asparges.

Så brukte jeg villris.

Det siste som gjøres er å steike scampien, blir den stående for lenge blir de seig. Ha en varm steikepanne med olje i, ikke legg scampien i pannen før pannen er varm. Det kan være lurt å ha silt av rekene før en begynner å steike de. Ikke ha for mye på pannen av gangen. Når de er blitt rosa på begge sider er de ferdig(det tar kun et minutt eller to)



 

8 kommentarer

Helene

14.03.2011 kl.18:11

Veldig god middag! :D

morsmiddag

14.03.2011 kl.18:26

Så flott :-)

Miriam

14.03.2011 kl.21:06

javiiiist, meget godt. flink mor

morsmiddag

14.03.2011 kl.21:34

Ler tusen takk mine skjønne jenter

morsmiddag

14.03.2011 kl.21:35

Men du Miriam når lager du mat til bloggen? Venter å venter ;-) Tar du utfordringen?

Miriam

14.03.2011 kl.21:38

selvsagt tar jeg utfordringen, jeg og helene er på saken straks!

Helene

14.03.2011 kl.21:42

ja jeg er med!

morsmiddag

14.03.2011 kl.21:54

Jeg gleder meg :-)

Skriv en ny kommentar

hits