Hvitløks og chilimarinerte Scampi

 

Hvitløks og chilimarinerte Scampi

Datteren min hadde bursdag i går og siden hun var ute og spiste med venner fikk hun yndlingsmaten i dag.


Helene og min datter Miriam

 

1 pose med scampi

4-5 fedd hvitløk som en knuser eller findeler

½-1 chili som findeles

3 ss olje

Ta frosne scampi i en brødpose sammen med olje, hvitløk og chili og legg de i en skål natten over. Det kan være lurt å snu litt på posen av og til.

Jeg hadde wokkede grønnsaker og ris til.

Grønnsaker: sukkererter, squash, rød paprika, vårløk og asparges.

Så brukte jeg villris.

Det siste som gjøres er å steike scampien, blir den stående for lenge blir de seig. Ha en varm steikepanne med olje i, ikke legg scampien i pannen før pannen er varm. Det kan være lurt å ha silt av rekene før en begynner å steike de. Ikke ha for mye på pannen av gangen. Når de er blitt rosa på begge sider er de ferdig(det tar kun et minutt eller to)



 

8 kommentarer

Helene

14.03.2011 kl.18:11

Veldig god middag! :D

morsmiddag

14.03.2011 kl.18:26

Så flott :-)

Miriam

14.03.2011 kl.21:06

javiiiist, meget godt. flink mor

morsmiddag

14.03.2011 kl.21:34

Ler tusen takk mine skjønne jenter

morsmiddag

14.03.2011 kl.21:35

Men du Miriam når lager du mat til bloggen? Venter å venter ;-) Tar du utfordringen?

Miriam

14.03.2011 kl.21:38

selvsagt tar jeg utfordringen, jeg og helene er på saken straks!

Helene

14.03.2011 kl.21:42

ja jeg er med!

morsmiddag

14.03.2011 kl.21:54

Jeg gleder meg :-)

Skriv en ny kommentar

, Bergen

Gjør hverdagsmaten til en opplevelse, med helt enkle grep.Hvordan lage suksessmiddagen til hverdag og fest uten all verdens kokkekunnskaper. Det er ikke så vanskelig som du tror! Jeg er utdannet kokk og har Bachelor i folkehelsearbeid Kontakt meg gjerne på randistole62@gmail.com. Følg meg på instagram: randistole og Facebook side: Mors matblogg

Matprat

Matbloggtoppen

hits