Hvitløks og chilimarinerte Scampi
Datteren min hadde bursdag i går og siden hun var ute og spiste med venner fikk hun yndlingsmaten i dag.
Helene og min datter Miriam
1 pose med scampi
4-5 fedd hvitløk som en knuser eller findeler
½-1 chili som findeles
3 ss olje
Ta frosne scampi i en brødpose sammen med olje, hvitløk og chili og legg de i en skål natten over. Det kan være lurt å snu litt på posen av og til.
Jeg hadde wokkede grønnsaker og ris til.
Grønnsaker: sukkererter, squash, rød paprika, vårløk og asparges.
Så brukte jeg villris.
Det siste som gjøres er å steike scampien, blir den stående for lenge blir de seig. Ha en varm steikepanne med olje i, ikke legg scampien i pannen før pannen er varm. Det kan være lurt å ha silt av rekene før en begynner å steike de. Ikke ha for mye på pannen av gangen. Når de er blitt rosa på begge sider er de ferdig(det tar kun et minutt eller to)
Veldig god middag! 😀
Så flott 🙂
javiiiist, meget godt. flink mor
Ler tusen takk mine skjønne jenter
Men du Miriam når lager du mat til bloggen? Venter å venter 😉 Tar du utfordringen?
selvsagt tar jeg utfordringen, jeg og helene er på saken straks!
ja jeg er med!
Jeg gleder meg 🙂