Hvitløks og chilimarinerte Scampi
Datteren min hadde bursdag i går og siden hun var ute og spiste med venner fikk hun yndlingsmaten i dag.
Helene og min datter Miriam
1 pose med scampi
4-5 fedd hvitløk som en knuser eller findeler
½-1 chili som findeles
3 ss olje
Ta frosne scampi i en brødpose sammen med olje, hvitløk og chili og legg de i en skål natten over. Det kan være lurt å snu litt på posen av og til.
Jeg hadde wokkede grønnsaker og ris til.
Grønnsaker: sukkererter, squash, rød paprika, vårløk og asparges.
Så brukte jeg villris.
Det siste som gjøres er å steike scampien, blir den stående for lenge blir de seig. Ha en varm steikepanne med olje i, ikke legg scampien i pannen før pannen er varm. Det kan være lurt å ha silt av rekene før en begynner å steike de. Ikke ha for mye på pannen av gangen. Når de er blitt rosa på begge sider er de ferdig(det tar kun et minutt eller to)
Veldig god middag!
Så flott
javiiiist, meget godt. flink mor
Ler tusen takk mine skjønne jenter
Men du Miriam når lager du mat til bloggen? Venter å venter
Tar du utfordringen?
selvsagt tar jeg utfordringen, jeg og helene er på saken straks!
ja jeg er med!
Jeg gleder meg