Last Updated:

Torsk med resten av kålrabistappen og bacon

Categories Fiskeretter, Tips til restemiddag

10.12. 2012, altså nokså nøyaktig 9 år siden hadde jeg et innlegg med steikt torsk og kålrabistappe, dette var noe jeg bare fant på siden min yngste datter Miriam ville ha kålrabistappe og jeg fisk. Det var overaskende godt, så dette har jeg laget mange ganger siden, men det var høyst uvanlig kombinasjon. Men nå ser jeg at det er mange som lager denne kombinasjonen, så da får jeg tro jeg er nok en trendsetter hi hi🤣.

Jeg hadde igjen kålrabistappe etter middagen i går, og torsk er alltid godt og da ble det dagens middag.

 

Torsken var torskeloin som  jeg hadde vann med salt(2-3 ss salt per liter vann) i, den trenger(må ikke kokes) å trekke mellom 5-10 minutter alt etter størrelsen.

Kålrabistappe finner du oppskrift på HER

For å piffe opp smaken litt steikte jeg litt bacon til og litt fersk vårløk ga friskhet, nydelig godt. Jeg hadde selvdyrkede poteter til, kan det bli bedre? 🙂

#Fisk #torsk #fiskemiddag #rester #kålrotstappe #kålrabistappe #spis #opp #maten #bacon #Middagstips #Mat #Middag #mors #middag #morsmiddag #Glutenfritt #melkefri #laktosefri #allergi #Vårløk #oppskrift #Gofisk #Blogg #matblogg #toppblogg #enkelt #sunt #godt #hjemmelaget #mat #fra #bunnen #spis #opp #maten Stressfri #sone #Advent

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *