Last Updated:

Sunn salat med varme krydrede bønner og bacon

Categories Diverse retter, Salater

Kjøleskapet høres ut som et fly som letter på Flesland, og som er like varmt som en sommerdag hjemme, da vet man at man bør spise opp maten kjapt!

Grønnsakene klarer seg forholdsvis bra, men ellers kan det ikke ligge mange dagene. Det ligger et glutenfritt brød i fryseren, og det ble kjøpt søndag, det er nesten spist opp, men ikke frosset enda 😂.  I dag har jeg vært på Amadores stranden å spiste lunsj på yndlings restauranten, så jeg var ikke overstadig sulten, men jeg kan ikke kaste mat. Dessuten blir jeg ekstra saltsyk når jeg er i varmen. Så dette ble dagens middag, og det ble uventet godt.

De alfa alfa spirene tror jeg vokser i boksen he he, de minker i alle fall knapt.

Ca. 1/2 boks kidney beans

Smør eller olje til surring

Litt purreløk

2 fedd hvitløk

En bit chili

Spisskummen

Koriander

Pepper

Salt

Ha olje eller smør i en panne, rens og del løk, hvitløk og chili å ha det i de må få ligge et minutt eller rundt der. Ha i bønnene og krydder og salt, la bønnene bli varme, og få trekke til seg smak. Utrolig godt, bør prøves!

Baconet steike seg for seg.

Salaten bestod av :

Isbegsalat

Ruccolasalat

Tomat

Agurk

Alfa alfa spirer

Litt olivenolje på salaten

 

#sunt  #Spis #bønner #Grønnsaker #frukt.no #billig #mat  #monday  #mandag  #Hjemmelaget #mat #fra #bunnen #Middag #middagstips #Glutenfri #Melkefri #Uten #Gluten #melk #miljøvenlig  #benytt #resursenne #Uten #tilsettinstoff #spis #opp #maten #matsvinn

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *