Last Updated:

Rester av kålrotstappe og kokt torsk

Categories Fiskeretter, Tips til restemiddag

Rester av kålrotstappen kan ikke kastes, men jeg hadde veldig lyst på kokt torsk. Nå har jeg laget dette før noen ganger så jeg vet det funker veldig godt sammen.

Torsken var torskeloins som jeg trekkte med salt, den er kjapp ferdig i kokende vann, den trenger mellom 5-10 minutter alt etter størrelsen.

Kålrabistappe som jeg kaller det finner du oppskrift på HER

For å piffe opp smaken litt steikte jeg litt bacon til og litt fersk vårløk ga friskhet, nydelig godt. Jeg hadde ikke poteter til, hvem trenger det med så god kålrabistappe 🙂

#Fisk #torsk #fiskemiddag #rester #kålrotstappe #kålrabistappe #spis #opp #maten #bacon #Middagstips #Mat #Middag #mors #middag #morsmiddag #Glutenfritt #melkefri #laktosefri #allergi #Vårløk #oppskrift #Gofisk #Blogg #matblogg #toppblogg #enkelt #sunt #godt #nyttårsforsett

4 kommentarer

4 thoughts on “Rester av kålrotstappe og kokt torsk

    1. Så det er ikke blitt bedre nei, det er virkelig synd. Det var to ting jeg savnet da jeg bodde i Danmark og det var skikkelig fisk og fårikålkjøtt. Ellers var det meste innen mat mye bedre en i Norge. Men slik vil det nok være, noe variasjon her og der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *