Rester av kålrotstappe og kokt torsk

Rester av kålrotstappen kan ikke kastes, men jeg hadde veldig lyst på kokt torsk. Nå har jeg laget dette før noen ganger så jeg vet det funker veldig godt sammen.

Torsken var torskeloins som jeg trekkte med salt, den er kjapp ferdig i kokende vann, den trenger mellom 5-10 minutter alt etter størrelsen.

Kålrabistappe som jeg kaller det finner du oppskrift på HER

For å piffe opp smaken litt steikte jeg litt bacon til og litt fersk vårløk ga friskhet, nydelig godt. Jeg hadde ikke poteter til, hvem trenger det med så god kålrabistappe 🙂

#Fisk #torsk #fiskemiddag #rester #kålrotstappe #kålrabistappe #spis #opp #maten #bacon #Middagstips #Mat #Middag #mors #middag #morsmiddag #Glutenfritt #melkefri #laktosefri #allergi #Vårløk #oppskrift #Gofisk #Blogg #matblogg #toppblogg #enkelt #sunt #godt #nyttårsforsett

4 kommentarer
      1. Så det er ikke blitt bedre nei, det er virkelig synd. Det var to ting jeg savnet da jeg bodde i Danmark og det var skikkelig fisk og fårikålkjøtt. Ellers var det meste innen mat mye bedre en i Norge. Men slik vil det nok være, noe variasjon her og der.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg