Pizza med røykelaks/ørret og crème fraîche

Dette er min absolutte favoritt pizza, anbefales å forsøke jeg vil tippe du blir positivt overasket.

200 g røykt ørret eller røykt laks

3 stk  tomat

0,5 stk rødløk

1,5 dl crème fraîche

1 ts oregano (det kan være lurt å ha på oreganoen når pizzaen er steikt da blir det mer smak av den)

0,5 ts salt

0,25 ts pepper

100 g mozzarella, revet

1 stk  pizzabunn

Framgangsmåte

Sett stekeovnen på 200 °C.

Skjær røykt ørret i tynne strimler.

Vask tomat og skjær i tynne skiver.

Vask og rens rødløk og skjær i tynne ringer.

Del pizzabunnen i porsjonspizzaer, og legg på et stekebrett med bakepapir.

Smør på et jevnt lag med crème fraîche, og legg på tomatskiver og rødløk. Ha på litt salt og pepper. Bruker du fersk oregano vil jeg anbefale  ta den på etter steiking, bruker du tørket oregano kan du ta den på sammen med salt og pepper.

Oppskriften har jeg fra fiskesprell.no

#Fisk #røykt #laks #ørret #sjømat #pizza #fredagkos #helgekos #godt #sunt #oppskrift #middag #middagstisps #mors #middag #morsmiddag #blogg #mat #matblogg  #Glutenfri  #melkefri #laktosefri #Uten #egg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg