Panert sei eller fisk generelt er bare knakende godt, barnevennlig middag.
Beregn rundt 150-200 g tint fiskefilet uten skinn og bein
2 egg
Ca. 1/2 ts Salt
Eventuelt pepper (jeg har aldri pepper på, kun salt)
Brødstrø (glutenfritt for oss som trenger det)
Skal man lage mye kan det være en fordel å ha brøstrøet i en brødpose eller lignede, da går det fortere å panere for da kan man bare riste posen med fisk og strøet. Ellers har man egg i en skål og brødstrø i en annen skål.
Rør egg og salt sammen, ha brødstø i en skål/pose. Del fisken i så store biter man ønsker, dypp fisken i egget, og så i brødstrø, er du like glad i paneringen som meg, da gjentar du prosessen en gang til. Ha god varme i pannen med smør, og steik de til de er gylden brun, skru så ned platen. Hvor lang tid det tar å steike fisken, kommer ant på hvor tykke og store stykker med fisk man har. Fisk blir forholdsvis fort gjennomsteikt, så et sted mellom 5- 10 minutter vil stort sett holde.
Jeg hadde poteter, gulerøtter og remulade til. Å du all verden så godt det var!!!!
#Fisk #sei #torsk #laks #Ørret #Panering #Panert #Middag #middagstips #Morsmiddag #Glutenfri #melkefri