Last Updated:

Panert sei med remulade

Categories Fiskeretter

Panert sei eller fisk generelt er bare knakende godt, barnevennlig middag.

Beregn rundt 150-200 g tint fiskefilet uten skinn og bein

2 egg

Ca. 1/2 ts Salt

Eventuelt pepper (jeg har aldri pepper på, kun salt)

Brødstrø (glutenfritt for oss som trenger det)

Skal man lage mye kan det være en fordel å ha brøstrøet i en brødpose eller lignede, da går det fortere å panere for da kan man bare riste posen med fisk og strøet. Ellers har man egg i en skål og brødstrø i en annen skål.

Rør egg og salt sammen, ha brødstø i en skål/pose. Del fisken i så store biter man ønsker, dypp fisken i egget, og så i brødstrø, er du like glad i paneringen som meg, da gjentar du prosessen en gang til. Ha god varme i pannen med smør, og steik de til de er gylden brun, skru så ned platen. Hvor lang tid det tar å steike fisken, kommer ant på hvor tykke og store stykker med fisk man har. Fisk blir forholdsvis fort gjennomsteikt, så et sted mellom 5- 10 minutter vil stort sett holde.

Jeg hadde poteter, gulerøtter og  remulade til. Å du all verden så godt det var!!!!

 

#Fisk #sei #torsk #laks #Ørret #Panering #Panert #Middag #middagstips #Morsmiddag #Glutenfri #melkefri

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *