Panert kyllinglår og hjemmedyrket salat

Det er ikke hverdagskost for min del å spise hjemmedyrket salat og reddiker, men det kunne jeg gjøre i dag og det var utrolig smakfullt.

Panert kyllinglår er fantastisk godt med den sprøe krunsjie overflaten, og enkelt er det også.

 

Beregn 1-2 kyllinglår pr. pers.

1 egg

Krydder etter ønske, og jeg brukte pepper, oregano, spisskummen, pepper

Salt

Paneringsmel(brødsmuler) Det kan være litt vanskelig å få tak i glutenfritt, men større butikker har som vanlig.

Sett steikeovnen på rundt 220 grader og varmluft om du hr det(alle steikeovner er forskjellige så se underveis så ikke maten blir brent) .

Ha egg, krydder og salt sammen og pisk godt sammen. Bruk en vid ildfast form eller steikebrett, ha litt olje i bunnen. Smør det sammenpiskede egget på kyllingen og ha strø på hele kyllinglåret, og legg de i den ildfaste formen. Sett formen nest nederst i ovnen og l den stå i rundt 30 minutter, snu  kyllinglårene en eller to gnager under steikingen så de ikke blir svidd.

Asiatisk salat

 

Innhøsting i mai er ikke verst. Asiatisk salat, reddiker og løpstik
Nydelige farger sammen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg