Minestronesuppe med pølser

Categories På sparebluss, Pølseretter, Supper

Til ca. 4 personer

3 gulerøtter

1  purreløk 

Ca. 1/2 sellerirot

2 hvitløksfedd

3 potet (jeg hadde en ferdigkokt, som jeg hadde i på slutten av koketiden, så ble også den nyttet)

Ca. 4 ss tomatpuré

4-6 pølser 

Ca. 50  g ukokt spagetti (bruk glutenfri spagetti eller ris, om man ikke skal ha gluten)

2 buljongterning

Ca. 9  dl vann

Salt og pepper

Rens og del grønnsakene og ha de i en panne med vann, tomatpuré, buljong og vann, og la det få et oppkok. Nå kan du velge om du vil koke pastaen for seg selv eller ha den direkte i suppen (jeg hadde den direkte i suppen). Suppen må nå få koke til pastaen er ferdig, dvs. rundt 8-10 minutter. På slutten av koketiden har man i oppkuttete pølser eller hva man ønsker i. Smak så til med salt og pepper.

#Minestrone #suppe #pølser #Middag #enkelt #Glutenfri #melkefri #middagstips #Morsmiddag #Mat #fra #bunnen #av #Hjemmelaget #sunt

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *