Det var markedsdag i går, og da var vi å så oss om. Det var alt fra mat til nips og naps.
Denne buen gikk jeg litt amok i, det var ferske krydder det hadde dyrket og tørket selv.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Markedsdag #tur #grandcanaria #Puertorico
Wow, krydder de har lagd selv. Det høres spennende ut. 😍 Det høres ut som noe jeg kunne gjort. Kanskje jeg må sjekke ut hvordan man gjør det, for det hadde vært et spennende prosjekt. 😁
Det er i grunnen ikke så mye arbeid, men mye er jo slikt som ikke klarer seg her i Norge. Men gressløk, timian, salvie, rosmarin, løpstik osv er både lett å få til å enten fryse eller tørke i ovnen. Veldig gøy i grunnen. Jeg kjøpte slike ting jeg ikke kan dyrke selv som gurkemeie, safran osv.
ahh. det er spennende med ting man ikke kan dyrke selv. men går det ikke i et drivhus heller?
Det vet jeg ikke faktisk. Det som trenger mye varme må jo ha det om vinteren også. Og ha strøm i et drivhus hele vinteren kan koste mye
Men det er ikke umulig. bare veldig dyrt hehe
Nei det er sikkert og vist, ingenting er umulig for den som vil😉. Det er jo mange steder det dyrkes mye forskjellig som normalt ikke vokser i Norge, som på Flo og fjære i Stavanger. Men det har svære drivhus med varme.
Jeg liker også å prøve nye krydder og det er spennende:)
Takk for gratis tur og ha en fin mandag:)
Du er helt sikkert kjempeflink med krydder og matlaging, du har det vel i blodet😍.
He he. Jeg håper det:)
Jeg er ikke i tvil 😉
Kjekt du gikk litt amok 🙂 Kos dere videre!
😍 Takk