Hender det at du har dager der du i grunnen ikke gjør noe som helst, men du klarer å brenne middagen likevel? Vel det klarte jeg i dag! Siden jeg lagde mat til bare meg i dag tenkte jeg å bare frese søtpoteter i en teflonpanne. Og som sakt så gjort, jeg skrudde platen på fullt, gikk jeg inn i stuen og begynte å glo inn i skjermen, og glemte hele greiene. Helt til jeg hørte fresing og felande lyd fra kjøkkenet, og der var det sort røyk fra pannen, og søtpotetene var kremert. Da var det bare å finne en “plan B“, å det var å koke pasta. Middagen ser litt uryddig ut, men pasta er ikke enkelt å holde styr på, så slik ble det i dag.
2 overlår av kylling(Er billigere filet, og bedre etter min mening) en som jeg steikte enkelt og greit med salt og pepper på begge sider, i rundt 20 minutter.
Pasta(glutefri for min del) kokte jeg etter anvisning på pakken i 10 minutter i rikelig vann med litt salt
Salat:
Isbergsalat
Granateple
Ananas
Avokado
Tomat
Agurk
Og jeg har en balsamicoeddik av basilikum som jeg hadde som dressing på salaten.
Enkelt og godt 🙂
#Salat #kylling #middag #pasta #Middag #middagstips #morsmiddag #Glutenfritt #melkefritt #Enkelt #godt #barn #barnevennlig #vennlig #mat