Mango er bare helt nydelig og passer omtrent til hva som helst, og dette er ikke noe unntak, det smakte utrolig godt.
Til 2 personer:
2-3 kyllingfileter eller overlår, da må man ha minst 4 stykker
3 hvitløksfedd
1 ts raspet ingefær
1/2 -1 rød chili
1 pakke vårløk
2 ss sesamolje
1 liten paprika
Rundt 10 sopp, kan sløyfes
1 boks bønnespirer
3 ss eller mer soyasaus (glutenfri for min del)
2 ss riseddik
1/2 moden mango
Sett ris på kok om du vil ha det til, man kan selvfølgelig også ha nudler til om man ønsker det. Rens og findel hvitløk, vårløk og chili, og rens ingefæren og rasp den, ha de i en gryte med sesamolje, og surr på middels varme. Skjær opp kyllingen i biter, skru opp varmen på platen og steik den sammen med resten. Del opp paprika og sopp, og ha det i pannen, når alt har fått en god omgang i pannen, så har man på riseddik og soyasaus. Tøm vannet av bønneskuddene og ha de i sammen med resten. Smak til om du synes den er passe salt. Rens og del mangoen, den skal i når maten serveres.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#middag #morsmiddag #hjemmelaget #matfrabiunnen #mango #kylling Middagstips #glutenfritt #melkefritt #Utenmelk #utengluten #middagstips
Både ser og høres veldig godt ut.. <3
Tusen takk Anne ❤️
Nam, nam 😍 Dette så bare kjempegodt ut 😊
Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Tusen takk ❤😊 og en nydelig helg til deg også