3 hvitløksfedd
1 ts raspet ingefær
Både kylling og mango passer omtrent til hva som helst, og er nydelig sammen, og dette er ikke noe unntak, det smakte utrolig godt.
Til 2 personer:
2-3 kyllingfileter eller overlår, da må man ha minst 4 stykker
1/2 -1 rød chili
1 pakke vårløk
2 ss sesamolje
1 liten paprika
Rundt 10 sopp, kan sløyfes
1 boks bønnespirer
3 ss eller mer soyasaus (glutenfri for min del)
2 ss riseddik
Eventuelt salt og pepper
1/2 moden mango
Sett ris på kok om du vil ha det til, man kan selvfølgelig bytte ut risen med nudler (for oss som må ha glutenfritt, så er ris nudler perfekt) .
Rens og findel hvitløk, vårløk og chili, og rens ingefæren og rasp den, ha de i en gryte med sesamolje, og surr på middels varme. Skjær opp kyllingen i biter, skru opp varmen på platen og steik den sammen med resten. Del opp paprika og sopp, og ha det i pannen, når alt har fått en god omgang i pannen, så har man på riseddik og soyasaus. Tøm vannet av bønnespirene og ha de i sammen med resten, smak til om du synes den er passe salt. Rens og del mangoen, den skal i når maten serveres.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#middag #morsmiddag #hjemmelaget #matfrabiunnen #mango #kylling #Middagstips #glutenfritt #melkefritt #Utenmelk #utengluten #middagstips
Deilig 😊 Her ble det pølser.
Godt det også 😊
Ser kjempegodt ut👏👏👏
Nyt helgen❤
Tusen takk og o like så 😊
Høres ut som snadder på en lørdagskveld! 😉
Enkelt og veldig godt 😊
Denne retten tror jeg er veldig godt:)
Jeg likte det veldig godt 😊