Kylling med mango og ris

Categories Kyllingretter

3 hvitløksfedd

1 ts raspet ingefær

Både kylling og mango passer omtrent til hva som helst, og er nydelig sammen, og dette er ikke noe unntak, det smakte utrolig godt.

Til 2 personer:

2-3 kyllingfileter eller overlår, da må man ha minst 4 stykker

1/2 -1 rød chili

1 pakke vårløk

2 ss sesamolje

1 liten paprika

Rundt 10 sopp, kan sløyfes

1 boks bønnespirer

3 ss eller mer soyasaus (glutenfri for min del)

2 ss riseddik

Eventuelt salt og pepper

1/2 moden mango

Sett ris på kok om du vil ha det til, man kan selvfølgelig bytte ut risen med nudler (for oss som må ha glutenfritt, så er ris nudler perfekt) .

Rens og findel hvitløk, vårløk og chili, og rens ingefæren og rasp den, ha de i en gryte med sesamolje, og surr på middels varme. Skjær opp kyllingen i biter, skru opp varmen på platen og steik den sammen med resten. Del opp paprika og sopp, og ha det i pannen, når alt har fått en god omgang i pannen, så har man på riseddik og soyasaus. Tøm vannet av bønnespirene og ha de i sammen med resten, smak til om du synes den er passe salt. Rens og del mangoen, den skal i når maten serveres.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HE

#middag #morsmiddag #hjemmelaget #matfrabiunnen #mango #kylling #Middagstips #glutenfritt #melkefritt #Utenmelk #utengluten #middagstips

8 kommentarer

8 thoughts on “Kylling med mango og ris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *