Det lå kyllingfilet i kjøleskapet jeg hadde igjen fra hin dagen, som jeg hadde glemt å fryse ned, så da var det bare å bruke den før den ble dårlig.
Til 2 personer:
2 kyllingfileter
2 fedd hvitløk
Ca. 2 cm med ingefær (Jeg elsker ingefær så jeg har, godt i, men er du mer moderat så har du i mindre eventuelt kutter den ut)
1/2 chili
1 dl kokosmelk
1 dl vann
1 god ss peanøttsmør
Ca. saften av en 1/2 lime
2 ss soyasaus
Ha gjerne koriander på rett før servering
Risnudler er gluten og egge fri, og veldig god så de bruker jeg, men bruk de nudlene du har og liker.
Del kyllingen i biter, og steik den i en panne, rens og del hvitløk og chili, ingefæren raspes, å has i pannen. Når kyllingen er ferdig brunet har man i kokosmelk, vann, peanøttsmør, soyasaus og lim. La alt få koke litt sammen. Sett på nudlene etter pakkens anvisning. Smak om du ønsker mer smak. Ha gjerne koriander på ved servering.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#kylling #peanøttsaus #nudler #risnudler #Glutenfritt #melkefritt #Utenegg #hjemmelaget #matfrabunne #Middag #middagstips #lunsj #lunch #klubbmat #Middagstips #Morsmiddag #Enkelt #kjap
Det hørtes godt ut. Jeg har aldri spist noe med peanøttsmør. Sikkert godt
Liker du peanøtter så kommer du til å like denne, det er bare snadder godt