Kylling i peanøttsaus og nudler

Categories Alle oppskrifter, Kyllingretter

Det lå kyllingfilet i kjøleskapet jeg hadde igjen fra hin  dagen, som jeg hadde glemt å fryse ned, så da var det bare å bruke den før den ble dårlig.

Til 2 personer:

2 kyllingfileter

2 fedd hvitløk

Ca. 2 cm med ingefær (Jeg elsker ingefær så jeg har, godt i, men er du mer moderat så har du i mindre eventuelt kutter den ut)

1/2 chili

1 dl kokosmelk

1 dl vann

1 god ss peanøttsmør

Ca. saften av en 1/2 lime

2 ss  soyasaus

Ha gjerne koriander på rett før servering

Risnudler er gluten og egge fri, og veldig god så de bruker jeg, men bruk de nudlene du har og liker.

Del kyllingen i biter, og steik den i en panne, rens og del hvitløk og chili, ingefæren raspes, å has i pannen. Når kyllingen er ferdig brunet har man i kokosmelk, vann, peanøttsmør, soyasaus og lim. La alt få koke litt sammen. Sett på nudlene etter pakkens anvisning. Smak om du ønsker mer smak. Ha gjerne koriander på ved servering.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#kylling #peanøttsaus #nudler #risnudler #Glutenfritt #melkefritt #Utenegg #hjemmelaget #matfrabunne #Middag #middagstips #lunsj #lunch #klubbmat #Middagstips #Morsmiddag #Enkelt #kjap

2 kommentarer

2 thoughts on “Kylling i peanøttsaus og nudler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *