Jeg fant ut at jeg måtte lage en middag som satt blodomløpet skikkelig i gang, så da kjørte jeg på med sterke saker. Og jammen ble jeg så varm da jeg spiste at jeg måtte kle av meg et lag he he.
Til rundt 4 personer
Ca. 300 g kyllingkjøtt i dag brukte jeg oppskåret
1 løk
2 fedd hvitløk
1 chili
Ca. 1 cm fersk ingefær
1 boks kokosmelk
2 ss soyasaus (glutenfri for min del)
1 ss curry paste
1/2 ss mango chutney
5 bunter brokkoli
1/2 paprika
og selvfølgelig litt squash
Rens og del løk, hvitløk, ingefær og chili å surr de i en panne med olje eller smør, ha i oppdelte biter av kyllingen og steik den med. Ha så på kokosmelk, curry paste, mango chutney, soyasaus og la det få koke sammen. Rens og del grønnsakene å ha de i pannen, når alt har fått kokt noen minutter, smaker man til med salt, og pepper. Er det litt for lite væske kan man ha i litt vann, er den alt for sterk så ha i mer kokosmelk.
Jeg serverte den med risnudler.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#hottpot #Sterkmat #Chili #currypaste #risnudler #hjemmelage #matfrabunnen #mat #Uten #gluten #melk #enkelt #godt #Middagstips #middag #morsmiddag #glutenfri #melkefri #kokos #Hjemmelaget
Beste kyllingmiddagen som er, spør du meg 🙂
Helt enig, bare elsker slik middag 😍