Last Updated:

Kjellaug sin hemmelige julesild oppskrift

Categories Fiskeretter

Det er ikke hver dag jeg får lov å legge ut en oppskrift som har gått i generasjoner uten at den ble delt annet en innad i familien. Men nå var tiden inne for å dele den med dere, for en stor ære å få lov til det. Før brukte de spekesild i oppskriften, men etter de forsøkte med kryddersild var de enige om at det gjorde sildesalat enda bedre. Silden bør stå i noen dager før smakene setter seg.

Tusen takk Siren og Kjellaug for en fantastisk sildesalat

Sildesaus:

2 dl tomatpuré

1/2 dl eddik

1/2 dl olivenolje

1.5 dl sukker

2 ss vann

1 knivspiss pepper

Bland alt godt sammen.

 Innhold: 

6-8 kryddersild eller spekesild

2 løk

2-3 laurbærblad

Rens og del løken i små biter, del silden i ønsket størrelse. Fyll så et stort glass lagvis med saus, løk og sild til alt er i glasset, ha på laurbærbladene og sett glasset i kjøleskapet.

Har du lyst å være med å stemme frem matbloggen så kan du se HER

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER    

#sild #tomatsild  Julesild #hemmelig #oppskrift #jul #julesild

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *