Innhøsting, rein lykke.

Categories Blogg, Planter

 

I vår plantet jeg masse forskjellig, men det har råtnet bort, og det som ikke er råtnet er spist opp av sneglene. Jeg har to store tomatplanter, de står i drivhus, men de har dessverre ikke hatt optimale forhold de heller, det har vært kaldt. Men nå begynner det nå i alle fall å titte frem en og annen tomat, men det tar nok litt tid før de blir røde. Men potetene ble helt magisk i år, de er store og fine i motsetning til i fjord, da kan de være at jeg satte de for tett. Det er dessverre en del poteter som også har rånet bort, men er storfornøyd med de jeg har fått. Potetsorten heter Solist, de  fikk jeg med meg fra min datter Marte som hadde noen settepoteter til overs, så denne sorten kan anbefales i regntunge strøk.

 

Hvitløk er en sikker vinner, selv om de ikke er blitt så store som de bruker å bli kommer de opp og sneglene spiser de ikke. Jeg tok opp noe stykker, og resten skal få stå en stund til, i håp om at de vokser litt til. Hvitløken skal settes om høsten, men det er flere år at jeg har satt de ned i januar, og de er blitt flotte likevel. Jeg tror nesten at det er en fordel å sette de seint siden det er så mye nedbør her.

 

Lollorosso har klart seg veldig bra i regnet. Isbergsalaten sliter litt mer. Salaten har jeg på terrassen så den er blitt skjermet mot sneglene en så lenge.

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#dyrkselv #Altanbonde #Dyrkibergen #Bergenogdyrking #Bergen #DyrkpoteteriBergen #poteter #dyrkpoteter #settepotetersolist #Hvitløk #dyrkhvitløk #Dyrkhvitløkibergen #Hvilketingsomsnegleneikkespiser. #planthvitløk #brunsnegler #hvaspiserikkebrunsneler #salat #lollorosso #morsmiddag #pallekarm #Dyrkipallekarm #hvakanmandyrkeibergen

2 kommentarer

2 thoughts on “Innhøsting, rein lykke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *