Honningglasert kylling med søtpotetbåter

Å bruke honning i mat er utrolig godt, og det gjør noe med smaksopplevelsen.

Jeg brukte overlår uten bein av kylling, men bruk gjerne kyllingfilet om du er mer komfortabel med  det.

2 overlår eller 1 kyllingfilet

Honning

Salt

Smør til steiking

Jeg var litt for ivring og tok på honningen for tidlig, og da ble det litt karamellisert, vil du unngå det så venter du til kyllingen nesten er ferdig. Jeg brukte honning som jeg kunne sprute rett på kyllingen, bruker du fast honning, legg en klatt opp på kyllingen og gjenta når du snur. Strø på litt salt.

Søtpoteter i ovnen:

Rens og del søtpoteten i båter, ha de i ildfast form med olje. Ha ovnen på mellom 200-220 grader midt i ovnen og steik til de er gylden og gjennomsteikt. Det er en fordel å snu de en gang eller to under steiking. Strø på salt før servering.

Salat av ruccola og frisesalat fra egen hage, gul og rød paprika og granateple.

#honningglasert #honning #kylling #overlår #lår #fillet #Glutenfritt #melkefritt #Granateple #søtpotet #båter #Middag #middagstips #Morsmiddag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg