Last Updated:

Hjemmelaget Baligryte

Categories Blogg, Kyllingretter

I dag ble jeg spandert middag på. så da blir det ingen matlaging her i dag, det får liksom være en grense selv for meg. Derfor kommer det en reprise fra 12.01.2012, den er verd å prøve, få ingredienser, lett å lage og selvsagt veldig god som alltid veldig god 😁.

Til 4 personer

4-6 kyllingfileter

2 purreløk

2 paprika

1 boks usukret ananas (277g)

2 bokser kokosmelk (a 400ml)

Ca. 3 ss maizena

Ca. 1 ss karri (Men husk at det er bedre å ta i for lite enn for mye)

Ca. 2 ts salt

1 ts pepper

Rens og vask purren godt og kutt den opp i biter og surr den i pannen. Del filetene i biter, ha litt og litt i pannen sånn at den ikke blir for avkjølt. La kyllingbitene surre til de er gylden brun. Del paprikaen i forholdsvis små biter og steik de sammen med kylling og purren. Når alt dette har fått surret i ca. 5 minutter, tas pannen bort fra platen. Ha så i kokosmelk og maizena og rør den godt ut, før den settes på platen for et oppkok. Ha i ananas krydder og salt.

Jeg serverte gryten med villris (men du bruker det du liker til) og litt salat. Villrisen tar lang tid å tilberede, derfor tilbereder jeg mye når jeg først lager og fryser den ned. Så i dag knakk jeg bare av en bit av villrisen og varmet den, det er gjort på få minutter.

Se tips HER

 

 

#Kylling #baligryte #kjapp #sunn #enkel #middag #middagstips #glutenfri #melkefri # matintoleranse #blogg #morsmiddag #hvaskalvihatilmiddag #godt #barnevennlig  Middag  #middagstips #uten #gluten #melk #Glutenfritt #melkefritt #hjemmelaget #Fra #mat #Bunn  #kjapp #veldig #enkelt #middag #på #15 #minutter

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *