Gulerot suppe med chili

Categories Supper, Vegetar mat

Kjøttfri dag, og suppe  hører vel sammen:-)

(4 personer)

600 g gulrot

½ løk

1 fedd hvitløk

6 dl kraft av grønndaks eller hønsebuljong

1-2 ts salt

2 knivspisser pepper

Aldri så lite chili eller cayennepepper

2 små laurbærblad

1 ss olje

Skrell gulrot, løk og hvitløk og del de i biter. Ha de i en varm panne med olje og surr de noen minutter. Ha så på vesken og krydderet og la det hele koke under lokk i ca. 20 minutter. Ta ut laurbærbladet, hvis ikke blir suppen prikkete. Bruk en stav mixer til suppen er blitt jevnet.

Server med rømme(laktosefri om man trenger det)som er utblandet i litt vann, og persille eller noe annet grønt for fargen sin del (dette kan altså sløyfes)

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#vegetar #mat # Meat #free #monday #kjøttfri #mandag #vegetarmat #Hjemmelaget #mat #fra #bunnen #Middag #middagstips #Glutenfri #Melkefri #Uten #Gluten #melk #miljøvenlig #julegave #benytt #resursenne #Uten #tilsettinstoff

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *