Grillet nakkekotelett med maiskolbe, asparges og potetsalat i olje
Categories Alle oppskrifter, Kjøttretter, SalaterI går var det skikkelig varmt og godt vær her i Bergen, og da må vi skynde oss å gjøre alt man gjør en sommerdag, for i morgen kan den være over🤪. Men jeg tok det egentlig for det meste knusende med ro, og bare puslet litt på. Men å grille det gjør man jo bare når det er fint vær, så da var det bare å fyre opp den elektriske grillen, som er genial når det ikke er til mange.
Nakke koteletter er så store at en var i grunnen for mye for meg, men vi er forskjellige, så 1-2 pr person burde holde til det fleste.
Potetsalat med olje:
Til 2 personer:
Ca. 10 små poteter eller tilsvarende med store
2 fedd hvitløk
1/2 chili som kan sløyfes
1/2 dl olje
Saften av 1/2 lime
Salt
Pepper
5-6 asparges
5-6 små tomater
Del potetene i enten to eller i båter (jeg hadde i båter), kok det møre. Hell av vannet og bland olje, hvitløk, chili, salt og pepper sammen og hell det over potetene som står på helt lav varme. La det få ligge å kose seg sammen, vend av og til. Rens og kok kjapt aspargesen og del litt av aspargesen opp og ha i potetene, resten har du til. Del tomater og ha det opp i pannen med potetene, og hell så alt på fat eller skål.
Kjøttet grillet jeg med salt og pepper, og der la jeg maiskolben også. Maiskolbe uten smør, er ingen vits spør du meg 😜.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Grilling
Det sol her i dag, men det ble potetmos og pølser til lunsj som vi spiste ute:)
Din ser nydelig ut:)
Så utrolig herlig
Ja, hvis det er fint vær må man forte seg 😀 Så godt ut 🙂
I Bergen nyter man sekunder, av erfaring🤣
Grillmat er godt og elektrisk grill er jo kjempesmart for deg som bor alene 🙂 Tilbehøret du hadde til kjøttet så veldig digg ut!
Tusen takk, ja det smakte meg veldig 🙂