Last Updated:

Fylt omelettpannekaker med grønnsaker

Categories Eggeretter, Vegetar mat

Er du fysen på noe godt i matpakken, eller til kvelds så kan denne fungere helt perfekt. Mettende og smakfull smårett, som også kan brukes som fingermat.

Til en person:

2 egg

½ ss vann

Salt

Pepper

Piskes eggene godt sammen og ha på en varm panne, pass på så omeletten ikke blir brent. Når omeletten er stivnet på ene siden, tar man et lokk eller en tallerken som legges opp på pannen, og deretter snur den rundt. Sett pannen på platen igjen og skyv omeletten forsiktig ned på pannen igjen slik at den blir steikt på begge sider.

1 ½ ss soyasaus (glutenfri om du som meg trenger glutenfri)

½ ss honning (ønsker man ikke å bruke honning kan man sikkert bruke et

annet søtningsmiddel)

1 ss hvitvinseddik

1ss ketchup

Salt om det er nødvendig

½ gulrot

2 buketter med brokkoli

Et godt stykke rød paprika

5-6 sukkererter

Ha soyasaus, honning, eddik og ketchup i en gryte eller panne og la det få et lett oppkok under omrøring. Når sausen har kokt opp har man i grønnsakene som er skåret i staver/biter. Disse skal kun ha rundt et minutt eller to i pannen før de er ferdig.

Ha grønnsakene opp på omeletten og rull den sammen. Om man ønsker det, så skjærer man rullen opp i biter og danderes på tallerken.

Den lille skålen ved siden er resten av sausen som ble igjen.

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *