Jeg så noen som hadde laget seg fiskesuppe, og da fikk jeg bare SÅ LYST PÅ! Jeg er nokså skrapt i kjøleskapet, så suppen ble av det jeg hadde, men det gikk ikke utover smaken. Og i dag har jeg fått min venninne Laila til hjulpet meg å hente noen garderobedører, og satt det opp. Jeg er så utrolig lykkelig for endelig ha fått det som jeg hadde tenkt siden jeg flyttet inn for 7 år siden. Det trengs noen justeringer, men det finner jeg ut av etter hvert.
Til 2 personer:
1 liten løk
1 bit chili
Smør til surring (tåler man ikke melkeprodukter bruker man melkefritt margarin eller olje)
2 gulrøtter
4 asparges (det trenger du ikke ha, det er for det måtte spises opp, så bytt gjerne til noe annet)
Gressløk (har i egen hage, så brukte rikelig)
Ca. 3 dl Fiskekraft fra da jeg lagde fiskemat
1 dl vann
3 dl fløte (Jeg brukte plantebasert fløte)
1 ss maizena. 2 filetter av torsk
1/2 pakke salmalaks (du kan bruke vanlig laks eller ørret også)
Salt
Pepper
Rens og del løken og chili, og surr det i en panne med smør. Rens gulroten og ha den i, og ha på kraft og mesteparten av fløten, og la det koke til gulerøttene er passe kokt. Jevn suppen og kok opp under omrøring. Ha i oppklippet gressløk, oppdelt asparges og biter med fisk, smak til med salt og pepper, la fisken trekke noen minutter. Server gjerne med brød.
Del gjerne innlegget med venner og familie.
#suppe #fiskesuppe #med #chili #torsk #laks #salmalaks #matfrabunnen #hjemmelaget #Middagstips #glutenfri #morsmiddag #melkefritt
Fiskesupper er godt det! Og i morgen kveld blir det mer sjømat på oss – Gleder meg masse!
Det er godt det 😀