Last Updated:

Fiskekarbonader med pastasalat a la Fjell Rådhus

Categories Fiskeretter, Salater

Den lynkjappe pastasalaten var noe vi lagde da jeg jobbet som kjøkkensjef på Fjell Rådhus(som nå helt sikkert heter noe annet, som Øygarden rådhus eller noe slikt). Hvordan vi begynte å lage den og hvem sin ide dette var aner jeg ikke, jeg er heller ikke 100 % sikker at det var slik vi lagde den heller. Dette var den mest solgte salaten vi hadde, og den retten vi solgte aller mest av.

Så nå får jeg gjenlive pastasalaten med fiskekarbonader som er kjøpt og som inneholder hyse og torsk. Den smakte slik jeg husket den, så dette er nok tilnærmet rett

Pastasalaten kan spises som den er, eller man kan ha kjøtt eller fisk i eller til.

Til 4 personer har man:

1 pakke pasta skruer (glutenfri for oss som må ha det)

2-4 hvitløksfedd

Ca. 400 g frosne grønnsaker (jeg hadde en med brokkoli, blomkål og gulrot)

1 beger rømme/yoghurt/Crème fraîche/kokosyoghurt eller annen rømme eller yoghurt man kan bruke

1 pose majones, ekte selvsagt

Grillkrydder Her må du smake deg frem.

Eventuelt pepper

Kok pasta etter pakkens anbefaling, når pastaen er ferdig tar man den bort fra platen, og har de frossne grønnsakene og finhakket hvitløk i, og lar de ligge i et minutt eller der omkring. Da tiner grønnsakene, og pastaen blir kald, absolutt helt perfekt! Så siler man av vannet, har i Crème fraîche/rømme/yoghurt/kokosyoghurt (den typen du tåler), majones, grillkrydder og bland godt. Blir blandingen for tørr har man mer majones og rømme i.  Jeg hadde litt vårløk i også.Fiskekarbonaden steikte jeg p steikepannen til den var gjennomvarm, og så hadde jeg litt grønn salat til som besto av Isbergsalat, ruccola, tomat, agurk og granateple.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Fisk #Torsk #hyse #karbonade #Pastasalat #kjapp #god #enkel #Middagstips #middag #Morsmiddag #glutenfri #fjell #rådhus #Øygarden

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *