Brokkoli er sunt og godt, men jeg er ikke glad i overkokt brokkoli. Nå som strømmen koster skjorten kan dette være en ide, eller når man har mange panner på komfyren og ikke har plass til alt. Det beste av alt er at man minster minimalt med vitaminer med å gjøre det på denne måten.
Først renser man brokkolien i de bitene man vil ha, så tar man en skål med kokende vann å har brokkolien opp i, og setter på lokket. Da blir brokkolien helt perfekt, for vannet blir jo kaldere å kaldere, så brokkolien kan ikke bli overkokt. Dette har jeg gjort mange ganger, og det fungerer hver gang.
PS: Man kan selvfølgelig ikke gjøre dette mange timer før gjestene kommer
Del gjerne innlegget med venner og familie
- #miljøvennlig #bærekraftig #vegan #veganmiddag #glutenfritt #melkefritt #hjemmelaget #matfrabunnen #middagstips #morsmiddag #brokkoli #kokingavbrokkoli #alltidperfektkokt brokkoli #frukt.no ##bama
Dette var smart! For hos meg blir de overkokte
Tusen takk for tips 
Bare hyggelig
Takk for tipset! Det må prøves
Bare hyggelig
Takk for tipset, og det skal jeg prøve
Ønsker deg en kjempefin tirsdag

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
Selv takk