Last Updated:

En overnervøs ventende bestemor

Categories Blogg

Dette er jo helt ulidelig, jeg kan ikke forstå hvordan jeg kan ha fått tre barn selv.  Når det er så knallhard å vente på å få et barnebarn. Den gang når jeg fikk barn, så skulle man ligge etter at vannet var gått og fødselen ikke var skikkelig i gang, men det er vist også gått ut som så mye annet for tiden. De ble sent hjem igjen og skulle ikke komme inn før de var jevne rier. Er ikke det ufattelig at en førstegangsfødende, ikke får komme inn på sykehuset før hun er i siste stadiet av fødselen. De sier så fint at man må føde på sykehus for det er så trygt, dette høres ikke trygt ut at ingen sjekker henne.

Bilde er fra julen

Da jeg fødte på en fødestue på Osterøy, og det var første gang for min del. Så puslet jordmoren rundt og beroliget og sjekket stadig vekk. Det var en trygg fødsel, og i rolige omgivelser. Jeg tenker på alle de  stakkarene som bor langt i fra sykehuset, det er en skam at Norge ikke kan ha et fødselstilbud innen rimelig reisevei.  Heldigvis har nå ikke Marte å Karianne lang vei til sykehuset.  Nå må dere sende masse gode tanker til de

8 kommentarer

8 thoughts on “En overnervøs ventende bestemor

  1. Masse gode tanker til dere alle fra meg 💕 Må innrømme at jeg er spent og litt nervøs jeg også 💖 Og følger spent med på oppdateringer på bloggen din!

  2. Sender masse gode tanker til deg og dine❤❤det er ulidelig og gå sånn og vente!! Trodde ikke de sendte hjem når vannet har gått!!
    Jeg er både mormor og oldemor og det var grusomt spennende døger og vente !!
    Lykke til det skjer nok snart💙

  3. Stakkars dem ❤️‍🩹💕 Men SNART blir 2 til 3 og da blir det forhåpentligvis fort glemt 💛💚💙 Tenker på dere alle 😘😘😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *