Breiflabb i ovnen med hvitvin og fløte

Categories Fiskeretter

I dag ble jeg invitert av Britt Elin på breiflabb, og det kunne jeg ikke takke nei til. Og for en fantastisk middag, fisken var rykende fersk og med alt tilbehør så var det mat for kongelige.

Beregn mellom 150-200 g breiflabb pr person.

Salt

Pepper

Saus:

1 beger fløte/laktosefri eller plantebasertfløte

Ca. 2.5 dl tørr hvitvin

Salt

Pepper

Britt Elin steikte fisken lett først med pepper å salt på. Hun hadde vin, fløte og salt og pepper i en ildfast form og rørte alt godt sammen, så hadde hun fisken og steikeskyet i. Hun satte fisken på 200 grader i rundt 20 minutter.

Vi hadde mandelpoteter, asparges, gulrot og steikt bacon til.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

2 kommentarer

2 thoughts on “Breiflabb i ovnen med hvitvin og fløte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *