Oppskriften fikk jeg av Kari, en god nabo og venninne.
Til 4 personer:
500 g biffkjøtt
2 fedd hvitløk
1 løk
2 paprika gjerne i forskjellige farger
Jeg hadde meg en liten kunstnerisk frihet og tok i litt squash som måtte spises opp
1 ts ingefær
1/2 ts kanel
2 ts Karri
1 ss soyasaus
2 ss mango chutney
Ca. 5 dl. eplejuice (ikke for søt)
Salt
Pepper
1 ss maizenamel pluss litt vann å røre den ut med
Sett på ris eller det du ønsker å ha til.
Skjær kjøttet i biter. Rens og kutt alle grønnsakene, og ha de i en panne med juice, mango chutney, krydder og soyasaus og kok det opp. Ha litt å litt av kjøttet i pannen så det ikke slutter å koke, kok kjøtte til det er mørt 5-10 minutter. Når kjøttet er kokt , rører man maizenaen ut i vann og hell den over gryten og gir den et oppkok under omrøring. Smak til om du ønsker mere salt eller krydder.
#biffkjøtt #biff #oksekjøtt #Gryte #sørfarikansk #enkel #middag #middagstips #morsmiddag #helgemat #Glutenfritt #melkefritt #uten #gluten #melk #mat #fra #bunnen #hjemmelaget
Høres kjempedeilig ut 🙂 Godt man kan bytte litt oppskrifter sånn. Jeg skal wokke litt i dag. 🙂
Takk, å dele oppskrifter vel vel like gammelt som matlagingen selv 😄.wok er jo kjempegodt, og enkelt.😍