Besøk og stolpejakt i Oslo Groruddalen/Alna

Categories Blogg, Ut på tur

Jeg har vært å besøk mitt barnebarn Alf i helgen, og for første gang satt jeg barnevakt for han. Han var eksemplarisk å sov hele tiden, mens jeg løpte opp og ned for å se om han pustet , for jeg stolte på babycall, var ikke et tema😄😴.  De er så utrolig kjekt å se han og få kose og klemme han. 

De er blitt stolpejakt der også, men å gå med barnevogn eller hund er ikke like enkelt som når man kun har seg selv å konsentrere seg om. Det er i grunnen er veldig enkel rute, men jeg synes de er i alt for mye trafikk, noe som er rart siden det er mange fine steder og traseer å gå som er adskillig roligere og finere. Om det er mobilen min som tuller seg, eller om det er appen som ikke alltid fungerer er jeg usikker på. For gps markøren hang seg opp og ville verken bevege seg i ene eller andre retningen, og da er det ikke enkelt for en som ikke er så kjent i området. Men stolpene står der nok til neste gang jeg drar ned til de også.

Greta var meget fornøyd med å gå å surre rundt med meg, hun har ikke fått så mye tur i det siste så dette var topp, nå kunne hun flate ut i solen. Stolper eller ikke stolper, å komme seg ut er uansett bare fantastisk deilig, det er både Greta og jeg enig om.

Byjakt, tror jeg foretrekker å gå i skogen.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

#stolpejakt #Oslo #groruddalen #Alna #Berstemor #tur #byjakt

4 kommentarer

4 thoughts on “Besøk og stolpejakt i Oslo Groruddalen/Alna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *