Aldri mer slapp salat!

Salat er vanskelig å oppbevare over tid uten at den blir ødelagt. Gudene vet hvor jeg har fått vite dette, men jeg kom på at det gjerne var andre som også kunne ha brukt for dette tipset.

jeg testet hvor lenge salaten kunne ligge etter behandlingen og etter 19 dager var den nesten like fin.

 

Det viktigeste er å skylle salaten i så kaldt vann som det er i springen, tørk det i et kjøkkenhåndkle eller papir. Det skal bare tørkes det verste vannet av, ikke slik at de blir helt tørr. Ha de i en brødpose, og surr posen sammen slik at det er luft i posen. Lukk posen godt slik at posen beholder luften under oppbevaring. Jeg setter gjerne en klype på slik at jeg lett kan ta ut salat etter hvert. Oppbevar posen stående om du har mulighet. Salaten vil holde seg frisk og fin mye lenger en vanlig. Selv når salaten begynner å bli slapp kan man friske opp/redde en salat  med dette trikse Keep it simple! 

#oppbevaring #av #sala t#frukt.no #grønnsaker #tips #hverdag #hverdagsmat #middagstisp #mors #middag #morsmiddag #mat #Ikke #kast #maten #Glutenfri #melkefri #laktosefri #kjøleskap #nrk.mat #frukt.no

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg