Last Updated:

Aldri mer slapp salat!

Categories Blogg

Salat er vanskelig å oppbevare over tid uten at den blir ødelagt. Gudene vet hvor jeg har fått vite dette, men jeg kom på at det gjerne var andre som også kunne ha brukt for dette tipset.

jeg testet hvor lenge salaten kunne ligge etter behandlingen og etter 19 dager var den nesten like fin.

 

Det viktigeste er å skylle salaten i så kaldt vann som det er i springen, tørk det i et kjøkkenhåndkle eller papir. Det skal bare tørkes det verste vannet av, ikke slik at de blir helt tørr. Ha de i en brødpose, og surr posen sammen slik at det er luft i posen. Lukk posen godt slik at posen beholder luften under oppbevaring. Jeg setter gjerne en klype på slik at jeg lett kan ta ut salat etter hvert. Oppbevar posen stående om du har mulighet. Salaten vil holde seg frisk og fin mye lenger en vanlig. Selv når salaten begynner å bli slapp kan man friske opp/redde en salat  med dette trikse Keep it simple! 

#oppbevaring #av #sala t#frukt.no #grønnsaker #tips #hverdag #hverdagsmat #middagstisp #mors #middag #morsmiddag #mat #Ikke #kast #maten #Glutenfri #melkefri #laktosefri #kjøleskap #nrk.mat #frukt.no

9 kommentarer

9 thoughts on “Aldri mer slapp salat!

  1. Prøvd dette noen ganger nå. Vasker først i iskaldt vann, så slynger jeg den godt. Snurrer posen så det er endel luft i den og bruker en kraftig klype.

    Og det virker!!
    Salaten holder jo ei uke. ☺️☺️☺️☺️

  2. Potensielt dumt spørsmål, men lurer på om dette kun gjelder grønn salat? Eller funker det også med salatblanding? (Salat, agurk, osv)

    1. Det funker som en kule, Agurk vet jeg faktisk ikke, for den skal jo helst ikke ligge i kjøleskapet. Men salat bør da ligge i en tett pose, det skal være link i innlegget om dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *