Last Updated:

Restetorsdag Tacokjøttdeig og tortillalefse

Categories Blogg, Retter med kjøttdeig, Tips til restemiddag

Før (60-70 tallet)brukte vi nærmere halve årsinntekten på mat, og nå bruker vi mellom 12-15 % av inntekten på mat, og maten var generelt mye dyrere, derfor var de aller fleste nøye på å ikke kaste mat. Min bestefar sa følgende “Heller skal buk sprenge, en god mat slenge”. Man kaster rett og slett ikke mat som er spiselig, selv om maten nå er forholdsvis rimelig i forhold til før. Jeg er nok blitt indoktriner både i oppveksten og da jeg jobbet som kokk, og det er jeg veldig glad for at jeg har blitt.

Jeg hadde en liten rest av ferdig steikt tacokjøttdeig som jeg hadde fryst ned, og tortillalefser som jeg hadde fryst ned. Jeg klarer aldri å spise opp en hel pakke med tortillalefser, så da har jeg enten matpapir eller plastikk mellom hver lefse, og i deretter i en plastpose med klips. Da kan jeg ta ut en eller flere etter behov :-).

Herlig å ha middag på 5 minutter.

I tillegg hadde jeg i paprika, salat fra egen hage, nepe og avokado og litt dressing.

#restetorsdag #Rester #av #taco #Spis #opp #maten #Hjemmelaget #middagtips #middag #morsmiddag #Rask #enket #Hjemmelaget #mat #fra #bunnen

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *