// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
Forandring fryder og da ble det kryddersmør på biffen.
2-3 personer
100 g setersmør
2 oliven (Greske oliven med stein er aller best)
1 fedd hvitløk
1 tørket tomat
1 ts gressløk eller vårløk
1 knivspiss salt
1 knivspiss pepper
Ha smøret i romtemperatur noen timer før kryddersmøret skal lages, da blir det lettere å blande.
Finhakk oliven og tomaten og ha det i smøret sammen med gressløk/vårløk (bruker man fersk gressløk/vårløk så må den hakkes i små biter), salt og pepper. Bland det godt sammen så alt blir godt fordelt. Ha plastfolie og legg det ferdig blandede kryddersmøret inn i og rull det sammen som en pølse (dette er egentlig kun for det estetiske, derfor kan man droppe det).
Ha det i kjøleskapet og la det bli hardt. Skjær det i biter og legg det opp på biffen når den serveres. (denne oppskriften fant jeg på Mat Prat).
For tips om steiking av biff se : http://morsmiddag.blogg.no/1298745768_hvordan_steike_biff.html
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>