Wok med ytrefilet av svin
4 personer
1 løk
1 hvitløk uten fedd (Chinahvitløk, som det heter), eller mer
1 stykke med ingefær
1 chili
Ca. ½ blomkål
Ca. ½ brokkoli
6 store tomater
Sukkererter
Salt
2 gulrøtter
4 ytrefileter av svin
Skjær opp løk, hvitløk, chili og ingefær i små biter. Del de øvrige grønnsakene og kjøttet i passe store biter. Tomatene deles i forholdsvis små biter.
Ha smør eller olje i en wokpanne eller en litt vid panne med teflonbelegg, og surr løk, hvitløk, chili og ingefær sammen. Ha så i gulrøtter, blomkål, brokkoli og svinefileten etter tur, og ha deretter i de hakkede tomatene så de blir “ihelkokt” og blir en slags ?saus?. Helt til slutt har man i de delte sukkerertene og smaker til med salt og eventuelt litt pepper. Server med ris eller spagetti.