For en tid tilbake spurte jeg i en mat side på facebook hva de brukte ertestuing til, og svarene var mange og variert, men også de vanlige rettene som kjøttkake og lutefisk. Her er en av svarene, nemlig vossakorv med ertestuing, og det passet utmerket sammen. Nå er jeg så glad i ertestuing at det er ikke mange ting de ikke passer til ;-). Oppskrift på ertestuing finner du HER, og hvordan man kan fryse den flatt finner dere HER.
Kunne du ha spist dette til middag?
Ertestuing er godt ja 🙂 Til kjøttkaker er det topp også 🙂
Har ikke prøvd den varianten, bare med kolrabistappe. Vel værdt og prøve.
Nam nam det kunne jeg absolutt ha spist 🙂 ser kjempegodt ut
Takk og takk, det har eg ikkje tenkt på, at det er godt til vossakorv. Eg har frysen “full” av erterstuing, laga av tre pakkar på ein gong. Er du i Kvinnherad ein gong, må du prøve Sundepølsa, det må vera verdens beste.
Irene: Det er jeg vant med også, men siden jeg elsker ertestuing var det ikke vanskelig å få meg til å prøve, og det var nydelig godt
Lisbeth: Så gøy, forstår du også liker ertestuing 😀 Herlig, kanskje vi må starte ertestuingens forening he he
Oldemorbloggen: Da gjør du det akkurat som meg, lager masse og fryser ned. Det er jo bare så enkelt når man først er i gang å lage, og den blir jo mye bedre en den kjøpe varianten, for ikke å snakke om prisen. Jo takk for tipset, med min hukommelse så har jeg glemt det før jeg kommer på de kanter tenker jeg.
frodith: Kjøttkaker uten ertestuing er absolutt ikke godt. Jeg spiser 80 % ertestuing og resten kjøttkaker og gjerne en liten potet :-D. Så egentlig blir det ertestuing med kjøttkake.