Ris fort gjort
Risotto kan lages på mange forskjellige måter, akkurat som andre retter.
Det er sikkert noen som er uenig i at dette har noe som helst med risotto å gjøre. Men det vi kan være enig om er at retten inneholder ris, og sikker en eller annen form for otto som da = risotto 😉
Vel slutt på tullet mitt. Er det noen av ingrediensene du ikke har eller ikke liker, så kutt de ut. Vil du ha mer smak så ha på mer krydder.
2-3 personer:
400 g kjøttdeig
1 løk
1 halv kinahvitløk
Litt ingefær
½ chili
4-5 deilige søte små tomater
Ca. 2 porsjoner kokt ris med buljong og salt.
Rens og findel alle grønnsakene og steik på pannen, ha på kjøttdeigen og la den bli brun.
Ha i delte tomater og den kokte risen og eventuelt litt vann, smak til med salt og pepper.
Risotto hadde jeg nesten glemt…lagde det på skolekjøkken…det var jo så godt..
Annebe:Tusen takk 🙂 Det er enkelte retter man plutselig kommer på at det er EVIG lengesiden man har spist. Og da er det jo veldig kjekt at jeg kan være med å bidra.