Til 4 personer:
1 pakke scampi(500g) med skall
3 fedd hvitløk
1 rød chili
1 løk
Blomkål
Brokkoli
Paprika
Squash
2 dl hvitvin
Salt
Bruk de grønnsakene som du ønsker og har, men beregne rundt 200 gram per. person grønnsaker til sammen.
Rens og grov del grønnsakene utenom hvitløk og chilien som bør findeles. Rens scampien og ta vare på skallet. Bruk en vid teflonpanne, steikepanne eller wokkpanne å ha i smør og la den bli god og varm før du begynner med å wokke de grønnsakene som trenger lengst varmebehandling. Til slutt har man i litt og litt scampi.
Varm en annen panne og ha i smør og steik skallet, ha på vinen og la det få koke litt. Sil av skallet å ha kraften i woken, smak til med salt og pepper. Server gjerne med ris.
#skalldyr #scampi #hvitvin # glutenfri #melkefri
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>
Det så godt ut….:-)
deveny: Tusen takk, det var helt utrolig godt.
Det såg fantastisk godt ut, nam,,,, Eg merka meg at det stod under skalldyr, fekk lyst på prøve.
Oldemorbloggen: Tusen takk snille deg:-) Synes du jeg burde lagt den i en annen kategori?
Nei, det er jo skalldyr, så den syns eg er ok
Oldemorbloggen: Flott, jeg trodde jeg hadde trakket i salaten …… Igjen 😉