Betasuppe med pinnekjøtt

Categories Supper

 

Noen ganger blir man rystet i sjelen, tenk kjæresten min har aldri smakt betasuppe eller lapskaus med pinnekjøtt i. Går det virkelig an?

Vel nå har han da i alle fall spist det og han syntes det var nydelig.

Bruk rester av pinnekjøtt

Kålrabi

Poteter (jo mer poteter man har i til tykkere blir middagen, så vil man ha lapskaus bruker man rikelig med poteter)

Gulerøtter

Purreløk

Og gjerne selleri, det glemte jeg

Salt og pepper

Kraft av pinnekjøttet/eventuelt vann (Det er bedre å begynne forsiktig med kraften fra pinnekjøttet siden det kan være veldig salt)

Rens pinnekjøttet for bein og hinner o skjær det i biter. Skrell og del grønnsakene i biter å ha de i en gryte med kraft/vann og ha i kjøttet, salt og pepper og la alt få koke i rundt en times tid. Smak om man må ha i mer salt eller pepper. Er suppen/lapskausen for salt så tar man i vann. 

 


#rester #pinnekjøtt #glutenfri #melkefri #oppskrift

 

 

 

Matbloggtoppen

// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>

7 kommentarer

7 thoughts on “Betasuppe med pinnekjøtt

  1. Nei det går jo rett og slett ikke an 🙂 da var det på tide du lagde det til han 🙂
    Ser kjempegodt ut 🙂 og kjempegodt er det også, bare litt for sjeldent jeg lager det med pinnekjøtt.

  2. Hvite Blonder og Myke Karamell: Du kan kjøpe mer salt lammekjøtt å koke det. Eller du kan bruke pølser eller andre kjøttrester. Masse lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *