Tenk å komme hjem fra jobb å få så deilig mat, det er da man vet man er utrolig heldig som har møtt en fantastisk mann.
Til 4 personer
4 lammeskanker
2 laurbærblad
4 dl rødvin
1 løk i båter
2 hvitløk fedd
Bønnemos
2 sjalottløk hakket
2 hvitløk fedd hakket
2 bokser kokte hvitebønner
2 dl kylling buljong
1-2 ss sitronsaft
Saus:
Kraft fra kjøttet
2 ts timian, hakket
Maizena til jevning
1 ss smør
Brun lammeskankene og legg de i kjele med laurbærblad, vin, løk, og hvitløk og dekk med vann å la de koke over lav varme i ett par timer til kjøttet løsner.
Surr sjalottløk og den hakkete hvitløken, og bønner i litt smør(eller olje) og ha i kylling buljongen Kok i 5 min og mos til en grov mos. Smak til med timian, salt og pepper og sitronsaft.
Sil kraften fra kjøttet over i en kjele, jevn den med Maizena og smak til med salt og pepper.
Pisk inn smør i sausen og server med kjøttet og bønnemosen.
#lammeskank #bønnemos #glutenfri #melkefri #oppskrift
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('’);
// ]]>