4 personer:
4 kyllingfileter (fisk er også godt i, er dette uaktuelt bruker du kjøttdeig som normalt)
1 stor løk
1 kinahvitløk eller 2 fedd hvitløk
1 chili
1 godt stykke fersk ingefær(ca. 3 cm)
1-1/2-2 glass tomatpuré
4 ss med hjemmelaget tacokrydder (paprikapulver, oregano, chilipulver, spisskum, pepper, hvitløk, salt)
1 ss Johanneskjernemel som holder seg tykk eventuelt maizenajevner for de som ikke skal ha gluten. Siden vanlig maizena ikke beholder stivheter over tid, så fungere den heller dårlig i lasagne
Salt
1 ts sukker
Ca. 8 dl vann og 3 dl fløte eller 5 dl vann og 5 dl melk
(uten melkeprodukter kan en bruke soyamelk/soyafløte/kokosmelk)
Lasagne plater alt etter hvor mange man får i formen(Bruk glutenfrie lasagneplater om man ikke skal ha gluten, de finner man heldigvis i de fleste i dalivarebutikker)
Raspet ost om man ønsker dette.
Så i hvertfall bedre ut enn den mikro lasagnen fra toro jeg hadde tidligere i dag, haha! naam
Jane: Takk
Jeg vil jo tro at for det meste er jeg ganske konkurransedyktig mot ferdigmat når det gjelder smak og sunnhet, og den lager jeg omtrent like kjapt som pose lasagne:-)