4 personer:
4 kyllingfileter (fisk er også godt i, er dette uaktuelt bruker du kjøttdeig som normalt)
1 stor løk
1 kinahvitløk eller 2 fedd hvitløk
1 chili
1 godt stykke fersk ingefær(ca. 3 cm)
1-1/2-2 glass tomatpuré
4 ss med hjemmelaget tacokrydder (paprikapulver, oregano, chilipulver, spisskum, pepper, hvitløk, salt)
1 ss Johanneskjernemel som holder seg tykk eventuelt maizenajevner for de som ikke skal ha gluten. Siden vanlig maizena ikke beholder stivheter over tid, så fungere den heller dårlig i lasagne
Salt
1 ts sukker
Ca. 8 dl vann og 3 dl fløte eller 5 dl vann og 5 dl melk
(uten melkeprodukter kan en bruke soyamelk/soyafløte/kokosmelk)
Lasagne plater alt etter hvor mange man får i formen(Bruk glutenfrie lasagneplater om man ikke skal ha gluten, de finner man heldigvis i de fleste i dalivarebutikker)
Raspet ost om man ønsker dette.
Så i hvertfall bedre ut enn den mikro lasagnen fra toro jeg hadde tidligere i dag, haha! naam
Jane: Takk 🙂 Jeg vil jo tro at for det meste er jeg ganske konkurransedyktig mot ferdigmat når det gjelder smak og sunnhet, og den lager jeg omtrent like kjapt som pose lasagne:-)