I dag er mødrene sin dag, gratulerer med dagen alle dere dyktige dobbeltarbeidene mødre. Det kan føles som bly enkelte dager, men å være være blant det heldige som har fått barn, så er det verd alt slite. SÅ HURRA FOR DEG! 💕🎂🥳

Kakebunn:

4 egg

100 g sukker

100 g Toro glutenfritt fin bakemiks , tåler du hvetemel kan man selvfølgelig bruke det.

1 ts bakepulver

Pisk eggedosis av egg og sukker. Smør en kakeform (22-24 cm rund form), sett steikeovnen på 200 grader. Sikt melet og bakepulveret i eggedosisen og vend

forsiktig inn slik at luften ikke går ut av eggedosisen. Hell røren i formen og sett den på nederste rille i ovnen. Steik den i 20-25 min, begynner den å se brent ut opp på toppen, tar du bare på litt bake- eller matpapir over formen. Ikke åpne ovnen for tidlig da kan den falle sammen. Stikk i kaken med en pinn eller liknende. Henger det deig igjen på pinnen må den steike litt til. Når den er ferdig er det lurt at den får kjølne i formen, da forblir den saftig.

Når kaken er helt avkjølt, deles den i to eller tre.

Fyll:

Hjemmelaget ripsgele eller det syltetøyet du har

Hermetisert frukt cocktail eller banan og andre frukter

Kremfløte/laktosefri/plantebasert (tåler du gryr sin smaker den best)

Pynt var rips, blåbær og bringebær.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#morsdag #Morsmiddag #sukkerbrød #glutenfri #saftig #enkelålage #Morsdagskake

9 kommentarer

9 thoughts on “Hurra for deg!

  1. Gratulerer med både morsdagen og 9. plassen på bloggen i dag! 🎉🎈🎁🍰🥂💝✨️

  2. gratulerer så mye med dagen. Dersom du fortsetter med å legge ut mer oppskrifter på kaker, så kommer jeg til å gå opp 20 kg bare i trynet
    Hilsen en kakemons.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *