Liker du karri, DA bør du forsøke denne karridressingen.
1 pakke eller tilsvarende med hjemmelaget majones
4 biter med sylteagurk
1 bit ingefær ca. 10 g (smak deg frem, siden ingefær er veldig varierende i styrke, liker man ikke ingefær, kan man kutte den ut)
1 ts karri
Litt salt og pepper
Hakk sylteagurken, rens og rasp ingefæren og ha begge deler i majonesen. Ha også i karri, salt og pepper, smak for å se om den er passe. Skulle den være for sterk, kan man ta i mer majones, eller litt rømme. Er det for lite smak, så kjør på med med karri og det man måtte ønske.
Jeg elsker smaken av karri i noen retter, men i det siste er det ingefær som er krydderet….
denne skal jeg ABSOLUTT teste ut!!
I gode og onde dager!: Da vil du uten tvil elske denne
Leah Renée Live, Laugh, Love:Så gøy
Nam, virker kjempegodt det!
littmat: Takk, den er helt knall etter min smak
Hei! Er i utlandet, og tenkte lage karridressing uten rømme. De har dessverre ikke noe rømme i Bolivia, så dette blir nok en perfekt dressing. Jeg elsker ingefær også! Lurte på mengde sylteagurk, er ikke oppkuttede sylteagurk her. Så 4 biter sylteagurk tilsvarer en pickels eller?
Sarah: Det var ikke helt lett å si, men om du har en hel sylteagurk, så tenker jeg du skjærer av en god bit. Det kommer selvsakt ant på hvor godt du liker sylteagurk.