Karridressing

Categories Dressinger

 

Liker du karri, DA bør du forsøke denne karridressingen. 

 

1 pakke eller tilsvarende med hjemmelaget majones

4 biter med sylteagurk

1 bit ingefær ca. 10 g (smak deg frem, siden ingefær er veldig varierende i styrke, liker man ikke ingefær, kan man kutte den ut)

1 ts karri

Litt salt og pepper

Hakk sylteagurken, rens og rasp ingefæren og ha begge deler i majonesen. Ha også i karri, salt og pepper, smak for å se om den er passe. Skulle den være for sterk, kan man ta i mer majones, eller litt rømme. Er det for lite smak, så kjør på med med karri og det man måtte ønske.

Dw12dt
8 kommentarer

8 thoughts on “Karridressing

  1. Hei! Er i utlandet, og tenkte lage karridressing uten rømme. De har dessverre ikke noe rømme i Bolivia, så dette blir nok en perfekt dressing. Jeg elsker ingefær også! Lurte på mengde sylteagurk, er ikke oppkuttede sylteagurk her. Så 4 biter sylteagurk tilsvarer en pickels eller? 🙂

  2. Sarah: Det var ikke helt lett å si, men om du har en hel sylteagurk, så tenker jeg du skjærer av en god bit. Det kommer selvsakt ant på hvor godt du liker sylteagurk. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *