Eplene er enkelt å lage noe av, men pærene har vært litt verre. Pærer i krydder er bare utrolig godt til dessert, man kan lage noen bare til dessert eller man kan hermetisere de, da har man lenge.
4 dl sukker
6 spikernellik
1 1/2 kanelstang
1 ts Annis
Kok opp vann med sukker og krydder. Skrell pærene, vil du hermetisere de, anbefaler jeg deg å dele de i to og ta ut kjernehuset. Jeg hadde pærene hel siden jeg skulle bruke de i dag, og ikke hermetisere de. Ha pærene i laken og la de få ligge der til de er mør. Vil du hermetisere pærene, må du vaske noen store glass, enten koke de i en panne eller ha de i steikeovnen sammen med lokkene. Ha pærer i glassene og fyll lake helt opp i glasset, og skru godt til. Sett glasset på hode slik at det ikke kommer luft til.
Jeg lot pærene renne litt av seg mens jeg pisket krem med lønnesirup 1 beger fløte(laktosefri om du ikke tåler laktose) og 3 ss lønnesirup stivt.
Pæren satte jeg på tallerken, og halte litt lønnesirup over, hadde på kremen og pyntet med bringebær og mynte
Del gjerne innlegget med venner og familieLink til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#pære #hermetisering #krydder #Nellikspiker #kanelstang #annis #dessert #enkelt #nydelig #godt #middag #middagstips #Morsmiddag #blogg #matblogg #oppskrift #glutenfri
Dette er nyyydelig dessert 😀
Ja knallgodt 😀
Ååå – høres helt fantastisk ut <3<3<3 du er virkelig et oppkomme av flotte oppskrifter!
Tusen takk det var nå veldig snilt💖