what ever happens, keep your head one!

Categories Blogg

Det er en reklame for et program på tv, der John Arne Riise, sier dette til et jentelag i fotball. Et nokså interessesang setning spør du meg, og ikke minst at man ikke kan snakke Norsk når man er i Norge, med mindre man ikke kan Norsk da.

Vell, vell! Jeg skreiv i går om solskjermingsgardinene jeg forsøkte å henge opp, og da kom jeg på dette utrykke “what ever happens, keep your head one!”. Jeg måtte trekke pusten mange ganger da jeg kom inn i Kidsbutikken med gardinen, den var tydeligvis ikke i orden, for uansett hva jeg gjorde gikk gardinen til ene siden. Jeg fikk ny gardin uten problem, av en hyggelig dame som jobbet der. Jeg dro hjem og skar av den nye gardinen, hang den opp og denne var helt i orden etter litt justering.

Disse gardinene har jeg tenkt at jeg burde kjøpe helt siden jeg flyttet inn for snart 7 år siden. Jeg har drevet å tatt ut blomstene fra vinduet hele vår og sommerhalvåret, for de blir helt svidd av å stå der. Nå kan jeg endelig bare ta gardinen ned og blomstene blir beskyttet  mot den verste solsteiken.  Jippi, da er endelig enda en ting jeg kan kryssa på listen, så nå har jeg “steike fine gardin”.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

#solskjerming #plisergardiner #kids #Morsmiddag #JohnArneRiise

2 kommentarer

2 thoughts on “what ever happens, keep your head one!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *