Det er vår i Bergen selv om luften ikke er så varm, spiler det ingen rolle. Bergensere slipper alt de har i hendene og løper ut ved første solstråle, uansett hva de holder på med. Og det er klart at skal vi få sol er det eneste måte å få noen stråler på 😎
Salt fårekjøtt er nydelig mat og kålotsatppe er helt nydelig, og det beste er jo at det nesten lager seg selv.
Beregn rundt 300-400 g kjøtt per person. Lammekjøtt har ofte mye bein, så derfor kan det være lurt å beregn litt rikelig med kjøtt.Harman kjøtt igjen kan man jo bruke det lapskaus neste dag eller frys og ha til neste gang man lager lapskaus eller betasuppe.
Lammekjøtte bør kokes i rundt 1 1/2 -2 timer alt etter hvor store stykkene er. Når kjøttet begynner å koke kan man godt ta av skommet som kommer på toppen.
Kjøtte er kokt når det løsner lett fra beina.
Kålrotstappe finner du HER
#Fårekjøtt #lammekjøtt #sau #salt #Kålrotstappe #kolerabistappe #Enkelt #godt #påske #mat #middag #middagstips #morsmiddag #glutenfri #glutenfritt #melkefritt #Blogg #matblogg #bloggtopp