Salt lammekjøtt med kålrotstappe

Categories Kjøttretter

Det er vår i Bergen selv om luften ikke er så varm, spiler det ingen rolle. Bergensere slipper alt de har i hendene og løper ut ved første solstråle, uansett hva de holder på med. Og det er klart at skal vi få sol er det eneste måte å få noen stråler på 😎Sun With Face on Samsung Experience 9.0

Salt fårekjøtt er nydelig mat og kålotsatppe er helt nydelig, og det beste er jo at det nesten lager seg selv.

Beregn rundt 300-400 g kjøtt per person.  Lammekjøtt har ofte mye bein, så derfor kan det være lurt å beregn litt rikelig med kjøtt.Harman kjøtt igjen kan man jo bruke det  lapskaus neste dag eller frys og ha til neste gang man lager lapskaus eller betasuppe.

Lammekjøtte bør kokes i rundt 1 1/2 -2 timer alt etter hvor store stykkene er. Når kjøttet begynner å koke kan man godt ta av skommet som kommer på toppen. 

Kjøtte er kokt når det løsner lett fra beina.

Kålrotstappe finner du HER

#Fårekjøtt #lammekjøtt #sau #salt #Kålrotstappe #kolerabistappe #Enkelt #godt #påske #mat #middag #middagstips #morsmiddag #glutenfri #glutenfritt #melkefritt #Blogg #matblogg #bloggtopp 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *