Dette er en utrolig enkel og veldig god måte å bruke opp ferdig kokt ris på. Som jeg alltid påpeker må risen ha blitt satt kaldt straks den er kald nok til det, slik at ikke bakterieveksten får kost seg. Dette gjelder ikke bare ris, men all mat med masse overfalte.
Bruk opp maten, ikke kast den med mindre den er dårlig!
Til to personer:
Ca.1 1/2 kopp ferdig kokt ris
Smør å steike i
Du kan ha i akkurat de grønnsakene du vil, og bruke de krydderne du har og liker, dette her er hva jeg hadde.
1/2 løk
1 vårløk
1 nepe
1 lite gulerot
1/2 gul paprika
Et stykke squash
Fersk gressløk
Spisskummen
koriander
chilipulver
basilikum
salt
Pepper
Fisken steikte jeg bare med salt.
Jeg har gressløk i hagen så det bruker jeg når det passer seg slik som her.
Jeg renset alle grønnsakene guleroten og nepen raspet jeg siden de tar litt tid å bli gjennomsteikt, resten delte jeg i passe store biter.
Jeg steikte løken først, så hadde jeg på risen og så resten, og til slutt smakte jeg de hele til med salt og krydder.
#ris #koktris #rester #resteravris #ikkekastmaten Middag #middagsrester #Middagstips #morsmiddag #billig #Billigmiddag #kjappt #Kjappmiddag Glutenfri #melkefri #Sunt #Godt.
Det ser delikat og smakfullt ut :)) Mange gode smaker i oppskrifta også :)) Ha en fin kveld <3
Så deilig 🙂 Fisk er godt, og passer fint med ris synes jeg 🙂
annebe: Neier pent, og takker :-D. Jeg syntes det var himmelsk godt, men jeg elsker jp både torsk og masse krydder
frodith: Jallefall når man blander krydder og grønnsaker i, uten synes jeg det blir smakløst